text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Quies 24 Neusstrips Anti-Snurken (Grote Maat)

niet-contractuele foto

Snurken

Deze strips zijn flexibel en comfortabel, ze houden de neusvleugels open om zo de luchtstroom en het ademhalingscomfort te verbeteren. Ze bevorderen zo een nasale ademhaling, eerder dan de mondademhaling die steeds luidruchtiger is. De antisnurkbandjes kunnen ook tijdens sportactiviteiten gebruikt worden om de neusademhaling te bevorderen. Groot formaat.
Deze strips zijn flexibel en comfortabel, ze houden de neusvleugels open om zo de luchtstroom en het ademhalingscomfort te verbeteren. Ze bevorderen zo een nasale ademhaling, eerder dan de mondademhaling die steeds luidruchtiger is. De ...Verder lezen
€18,45 -10% *
Onze prijs €16,63
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Quies 24 Neusstrips Anti-Snurken (Grote Maat)
Leverancier QUIES
Merk Quies
Herroeping Neen
CNK 2830461

Meer details

Volledige beschrijving:

Snurken mag dan wel een ware last zijn voor de naasten van de snurker, ook voor de snurker zelf is het geen cadeau, want zijn slaap is minder herstellend. De strips van Quies tegen het snurken verschaffen hem onmiddellijk een gevoel van een vrijere ademhaling, waardoor het snurken wordt verminderd.Deze strips, die soepel en zeer comfortabel zijn, verwijden zachtjes de neusvleugels voor een betere luchtstroom en meer ademhalingscomfort. Op die manier bevorderen ze de ademhaling via de neus en niet via de mond, die altijd luider is.

Gebruik

  • De strips tegen het snurken kunnen ook tijdens het sporten worden gebruikt om de ademhaling via de neus gemakkelijker te laten verlopen.

Eigenschappen

  • 2 formaten: groot & klein/middelgroot

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart