text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Quies Neusspray Den-Eucalyptus 15ml

niet-contractuele foto

Hulp bij het ademhalen

Quies Neusspray antisnurken met essentiële oliën van den en eucalyptus bevordert de ademhaling door de neus. De extracten van toverhazelaar, hulst en paardenkastanje zuiveren de luchtwegen, terwijl de natuurlijke filmvormende stof de neuswanden smeert. Hij is onmiddellijk effectief en geeft een gevoel van een vollere ademhaling. De luchtstroom wordt vergemakkelijkt en het snurken is sterk verminderd. Een flesje Quies Neusspray Antisnurken zorgt voor 12 weken zachtere nachten en voor een echt rustgevende slaap.
Quies Neusspray antisnurken met essentiële oliën van den en eucalyptus bevordert de ademhaling door de neus. De extracten van toverhazelaar, hulst en paardenkastanje zuiveren de luchtwegen, terwijl de natuurlijke filmvormende stof de neuswanden smeert. Hij ...Verder lezen
€12,50 -10% *
Onze prijs €11,29
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Quies Neusspray Den-Eucalyptus 15ml
Leverancier QUIES
Inhoud 15ml
Merk Quies
Herroeping Neen
CNK 3057247

Meer details

Gebruik

Eén flesje neusspray tegen het snurken van Quies verzekert u 12 weken lang vreedzamere nachten en een echte herstellende slaap.

Eigenschappen

De extracten van toverhazelaar, muisdoorn en paardenkastanje maken de luchtwegen vrij, terwijl de natuurlijke filmvormer de wanden van de neus smeert. Het product werkt meteen en geeft je het gevoel dat je vrijer kunt ademhalen. De lucht kan gemakkelijker doorstomen en het snurken wordt sterk verminderd.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart