text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Rhumal Complet 90 Zakjes

Photo non contractuelle

Gewrichten - Artrose

Voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat, MSM en chondroïtine. Om weer fitte gewrichten te krijgen. Voor meer soepelheid en beweeglijkheid. Voedt de gewrichten, behoudt het kraakbeen.
Voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat, MSM en chondroïtine. Om weer fitte gewrichten te krijgen. Voor meer soepelheid en beweeglijkheid. Voedt de gewrichten, behoudt het kraakbeen.
73,30ÔéČ -10% *
Onze prijs 65,97ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Rhumal Complet 90 Zakjes
Leverancier P & G HEALTH BELGIUM
Vorm Poederzakjes
Merk Rhumal
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2550101

Meer details

Samenstelling

Rhumal COMPLET Zakje is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per zakje 1500 mg zuivere,kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondro├»tinesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. ÔÇó Ingredi├źnten : Kristalijne glucosaminesulfaat 2KCl ; Methylsulfonylmethaan ; Chondro├»tinesulfaat ; Smaakstoffen : Citroenzuur, Sinaasappelaroma; Fructose ; Vulstoffen : Calciumcarbonaat, Maiszetmeel ; Stabilisator : Natrium bicarbonaat ; Kleurstof : Betacaroteen ; Ascorbinezuur; Zoetstof : Sucralose. Bevat zoetstoffen, suiker en afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid. ÔÇó Glucosamine en chondro├»tine : Het zijn volledig natuurlijke, lichaamseigen stoffen, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. ÔÇó MSM : een afkorting van MethylSulfonylMethaan, is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel. ÔÇó Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Gebruik

Neem 1 zakje Rhumal COMPLET ZAKJES per dag, 's morgens of 's avonds. Giet het poeder in een glas met een kleine hoeveelheid water (op kamertemperatuur). Meng goed met een lepel totdat er een vloeibare massa ontstaat en vul vervolgens het volledige glas. U kunt ook het zakje mengen met een potje yoghurt. Ideaal voor personen doe het moeilijk hebben om tabletten te slikken.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart