text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Salus Alpenkraft Snoepjes 75g

niet-contractuele foto

Verzacht de keel

Om de keel te verzachten en de luchtwegen vrij te maken. Op basis van essentiële oliën van munt, tijm, den, venkel en eucalyptus. Bevat ook honing en plantenextracten.
Om de keel te verzachten en de luchtwegen vrij te maken. Op basis van essentiële oliën van munt, tijm, den, venkel en eucalyptus. Bevat ook honing en plantenextracten.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €3,13
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Salus Alpenkraft Snoepjes 75g
Leverancier OCEBIO
Vorm Pastille
AFSCA
Merk Salus
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2599025

Meer details

Volledige beschrijving:

Salus Alpenkraft hoestbonbons zijn handige snoepjes voor onderweg met onder andere venkel, tijm, pepermunt en eucalyptusolie voor een verzachtende invloed op de keel en luchtwegen. In ons vochtige, wisselvallige klimaat is het verstandig te zorgen voor een goede weerstand en vrije ademhaling. Om de luchtwegen in goede conditie te houden, is het van belang deze te beschermen tegen deeltjes van buitenaf, zoals rook en stof. De slijmstoffen in de mond, keel en luchtwegen spelen daarbij een belangrijke rol. De Alpenkraft hoest Bonbons zijn lekkere keelsnoepjes op basis van een Salus kruidenmengsel.

Samenstelling

Ingrediënten:Suiker, glucosestroop, moutextract op basis van gerst (5%), honing (5%), kruidenmengsel (0,7%), zoethout extract, natuurlijke aroma's (pepermuntolie, menthol, eucalyptusolie, venkelolie, tijmolie, bergdennenolie).

Allergeneninformatie: Bevat gluten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart