text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Salus Floradix Kindervital Fruity 250ml

niet-contractuele foto

Multivitaminen

Vloeibare multivitaminen met calcium en vitamine D, noodzakelijk voor de groei en de normale ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Aangename smaak. Zonder alcohol, bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of aroma’s, gluten, lactose.
Vloeibare multivitaminen met calcium en vitamine D, noodzakelijk voor de groei en de normale ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Aangename smaak. Zonder alcohol, bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of aroma’s, gluten, ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €16,19
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Salus Floradix Kindervital Fruity 250ml
Leverancier OCE-BIO
Inhoud 250ml
Bestemd voor Kind
Vorm Vloeistof
Overgevoeligheid Zonder melksuiker
Zonder kleurstoffen
Zonder bewaarmiddel
Zonder gluten
Zonder melksuiker
Merk Salus
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2670578

Meer details

Volledige beschrijving:

KINDERVITAL : Multivitamine met calcium

Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen.

Groter, sterker en wijzer worden. Opgroeien is een proces waar kinderen vooral veel plezier aan moeten kunnen beleven. De energie om zich geestelijk en lichamelijk goed te ontwikkelen, halen ze uit hun voeding. Maar groente en fruit zijn nu niet bepaald de meest favoriete voedingsmiddelen van die eigengereide dreumesen.
Kindervital bevat alle belangrijke vitamines en mineralen als aanvulling op hun dagelijkse voeding. Een complete multivitamineformule verrijkt met calcium in vloeibare vorm. Kindervital is vervaardigd uit een mix van vruchtsappen en de smaak wordt dan ook door kinderen als aangenaam ervaren. En mocht er onverhoopt toch nog discussie met je kinderen ontstaan? Dan voeg je deze vloeibare multi gewoon toe aan het favoriete drankje van je zoon of dochter, zoals een vruchtensap of yoghurtdrank.

Kindervital fruityis een goed smakende multivivitamine voor kinderen. Naast de vitamines A, B, C en D bevat deze vloeibare multi calcium. Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en tanden. De vitamine D in deze kindermultivitamine draagt bij tot de normale opname van calcium.

Kindervital fruityis vloeibaar en makkelijk om in te nemen. Het bevat verschillende vruchtensapconcentraten en selectieve planten voor een aangename fruitige smaak.

Samenstelling

Werkstofper 20 ml% RI
Calcium240 mg30 %
Vitamine A540 µg (1800 IE)68 %
Vitamine D3,6 µg (144 IE)72 %
Vitamine E6,72 mg (5 IE)68 %
Vitamine C48 mg80 %
Vitamine B10,84 mg60 %
Vitamine B21,32 mg84 %
Niacine B310,80 mg60 %
Vitamine B61,2 mg60 %
Vitamine B120,64 µg64 %

*RI = Referentie-inname

Wortel, brandnetel, spinazie, waterkers, koriander, kamille, anijszaad, perensap, sinaasappelsap, druivensap, acerolasap, rozenbottelextract, carobemeel en essence van cacao. Kindervital Fruity is alleen gezoet met het vruchtensap: er is dus geen suiker toegevoegd.

Gebruik

Kinderen vanaf 3 jaar: 2 x daags 10 ml bij voorkeur voor de maaltijd. Kindervital is prima te mengen door vruchtensap of een andere drank. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Eigenschappen

Kindervital is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen,kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart