text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Somatoline Cosmetic Olie-Serum Anti-Cellulitis Intensief Na Het Douchen 125ml

niet-contractuele foto

Cellulitis - Sinaasappelhuid

Vermindert de tekenen van cellulitis, hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid door gebruik te maken van de ontvankelijkheid van de huid na het douchen. Met PhytoActiveOil complex verrijkt met essentiële oliën. Niet vette textuur met aangenaam parfum.
Vermindert de tekenen van cellulitis, hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid door gebruik te maken van de ontvankelijkheid van de huid na het douchen. Met PhytoActiveOil complex verrijkt met essentiële oliën. Niet vette ...Verder lezen
Onze prijs €37,99
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Somatoline Cosmetic Olie-Serum Anti-Cellulitis Intensief Na Het Douchen 125ml
Leverancier BOLTON BELGIUM
Inhoud 125ml
Bestemd voor Vrouw
Vorm Olie
Farmaceutische vorm Olie
Merk Somatoline Cosmetic
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3342284

Meer details

Volledige beschrijving:

Het nieuwe Intensieve Anticellulite Olieserum voor na het douchen is de eerste behandeling van Somatoline Cosmetic die de receptiviteit van de huid na het douchen benut om cellulite intensief aan te pakken in 4 weken. De warmte van de douche verwijdt de poriën, waardoor de huid receptiever is voor actieve bestanddelen en die dus gemakkelijker kunnen worden opgenomen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen

EEN SPECIFIEK ONTWORPEN SAMENSTELLING PhytoActiveOil-complex™ = trimethylcyclo-exhylbutylcarbamaat, planktonextract, hars van pistacia lentiscus, extract van schinus terebinthifolius, gemberextract en functionele etherische oliën.

 • Trimethylcyclo-exhylbutylcarbamaat: een krachtige synthetische stof tegen cellulite met een klinisch bewezen werking tegen vetknobbeltjes. Ze versterkt de afname van bestaande knobbeltjes, verhindert dat knobeltjes in omvang toenemen, en vertraagt de vorming en uitbreiding van nieuwe knobbeltjes. Bovendien heeft de stof een duurzaam anticellulite-effect op lange termijn, om te voorkomen dat de knobbeltjes terugkeren.
 • Planktonextract: een actief bestanddeel van mariene oorsprong dat thermogenese in adipocyten activeert voor een anticellulite-effect. Het activeert de thermogeneseprocessen in adipocyten door vet te verbranden en de celluliteknobbeltjes te verminderen.
 • Hars van pistacia lentiscus: een kostbare olie uit kristaldruppels afkomstig van de pistacia lentiscus, een boom uit het Middellandse Zeegebied, met drie belangrijke werkingen:
 1. bestrijdt vet en suiker;
 2. doet de synthese van perilipine dalen;
 3. heeft een verstevigende werking:
  • extract van schinus terebinthifolius: olie-extract uit roze peper waardoor lipolytische enzymen de triglyceridenophopingen gemakkelijker kunnen aanvallen;
  • gemberextract: bevordert de microcirculatie.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Gedurende 4 weken eenmaal per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen, op een nog licht vochtige huid,. Aanbrengen op de zones met cellulite en de olie laten indringen door hem in te masseren met lichte, cirkelvormige bewegingen. Vervolgens de dijen masseren met opwaartse drukbewegingen. Waarschuwing : de handen grondig wassen na gebruik. Wees voorzichtig tijdens het gebruik en verwijder eventuele oliesporen van oppervlakken, zodat die niet glibberig worden. Niet gebruiken op de voetzolen. Niet gebruiken op het gezicht.

Eigenschappen

Cosmetische Werking

Het product bevat het PhytoActiveOil-complex, dat rijk is aan geconcentreerde actieve bestanddelen en 31 zuiver etherische oliën met een verstevigende en versterkende werking tegen cellulite:

 • pakt vetcellen op verschillende niveaus aan, bevordert het oplossen va vet en vertraagt de aanmaak ervan (gaat opstapeling tegen);
 • stimuleert de microcirculatie door het huidweefsel te ontdoen van overtollig vocht;
 • maakt het huidweefsel glad en stevig, zodat de huid elastischer is en de huidtonus verbetert.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart