text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Weleda Urtica Gel 25g

niet-contractuele foto

Brandwonden

Gel voor eerste zorg met extract van kleine brandnetel (Urtica urens). Verfrist en kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid in geval van zonnebrand en insectenbeten. Herstelt de huid. Vermindert het trekkerig gevoel. Bevat extract van Arnica, dat de bloedsomloop stimuleert. Verhoogt het spierherstel. 100% natuurlijke en veganistische oorsprong. Niet op dieren getest.
Gel voor eerste zorg met extract van kleine brandnetel (Urtica urens). Verfrist en kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid in geval van zonnebrand en insectenbeten. Herstelt de huid. Vermindert het trekkerig gevoel. Bevat extract van ...Verder lezen
Onze prijs €10,99
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Weleda Urtica Gel 25g
Leverancier WELEDA
Skintype Geïrriteerd
Merk Weleda
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3376050

Meer details

Volledige beschrijving:

Urtica Gel verkoelt en verzorgt de geprikkelde, rode en gevoelige huid, en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, na zonnebrand en insectensteken. Extract van Arnica bevordert de doorbloeding en stimuleert de stofwisseling. Kleine brandnetel (Urtica urens) vermindert het trekkerige gevoel.(INCI): Aqua, Alcohol, Glycerin, Urtica Urens Extract, Xanthan Gum, Arnica Montana Extract. Ingrediënten: Alcoholisch extract van Arnica montana (Valkruid) en Urtica urens (Kleine brandnetel) in een gelbasis van glycerol, xanthaan, alcohol en water.

Gebruik

Urtica Gel meerdere malen per dag dun aanbrengen op de geprikkelde, rode en gevoelige huid. Zeer geschikt voor de acute verzorging. Daarna adviseren wij het gebruik van Urtica Zalf.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart