text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

XLS Medical Specialist Eetlustremmer 60 Capsules

niet-contractuele foto

hongerstillers en eetlustremmers

Zorgt voor een doeltreffende controle van de eetlust, het hongergevoel en de dwangmatige eetgewoontes. Speciale formule met Redusure, een gepatenteerde mix van voedingsvezels met een aanzienlijk vullende werking. Zonder dierlijke ingrediënten. Zonder toegevoegd zout, smaakstof of bewaarmiddel.
Zorgt voor een doeltreffende controle van de eetlust, het hongergevoel en de dwangmatige eetgewoontes. Speciale formule met Redusure, een gepatenteerde mix van voedingsvezels met een aanzienlijk vullende werking. Zonder dierlijke ingrediënten. Zonder toegevoegd zout, smaakstof ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €43,64
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product XLS Medical Specialist Eetlustremmer 60 Capsules
Leverancier PERRIGO
Vorm Capsule
Merk XLS
Gamma XLS Medical
Herroeping Neen
CNK 3381860

Meer details

Volledige beschrijving:

• Bevordert het verzadigingsgevoel

XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer zwelt op zoals een ballon, tot 200 x zijn oorspronkelijke formaat. Er wordt een dikke, onverteerbare gel gevormd die 30-43 % van uw maag vult. Dat vertraagt de vertering, zodat u een aangenaam verzadigd gevoel hebt.

 • Houdt eetlust en hongergevoel onder controle

De dikke, stroperige en onverteerbare gel die wordt gevormd, beperkt het contact van het voedsel met de verteringsenzymen en van voedingsstoffen met het absorberende oppervlak van de darmen. Daardoor hebt u een vlakkere en langere glucoserespons na een maaltijd (en hebt u geen suikerpiek). Zo hebt u minder eetlust, minder knagende honger en zin in eten.

Samenstelling

Elke capsule bevat:

Actief bestanddeel: Redusure™, een gepatenteerde mix van voedingsvezels met hoge zwelcapaciteit.

Hulpstoffen: kaliumbicarbonaat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Het veiligheids- en tolerantieprofiel van XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer is grondig onderzocht.

XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen.

Gebruik

Neem elke dag 2 capsules met een vol glas water, 30 minuten vóór de 3 hoofdmaaltijden.

 • Neem maximaal 9 tabletten per dag.
 • Dit product is geen maaltijdvervanger.
 • We raden aan dat u, als u XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer gebruikt, voldoende water drinkt (min. 2 liter) per dag.
 • U kunt XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer veilig blijven gebruiken als u uw doelgewicht bereikt hebt, bijvoorbeeld op momenten dat u vaker knagende honger voelt of meer trek hebt, om gewichtstoename te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen:

Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door jongeren van 12-18 jaar dient onder toezicht van een arts, diëtiste of apotheker te gebeuren.

Neem XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer niet tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft, of als uw BMI (Body Mass Index) lager is dan 18,5. We bevelen aan dat u uw BMI berekent voordat u dit product gebruikt, en tijdens het gebruik ervan.

U moet de capsule van XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer in zijn geheel innemen met een vol glas water (ongeveer 250 ml). Open de capsule niet en vermijd om het product in poedervorm in te nemen (om te vermijden dat u stikt).

Om de gunstige werking van de vezels op de maag-darmtransit in de hand te werken, raden we aan dat u minstens 2 liter water per dag drinkt. U kunt licht geconstipeerd raken als u te weinig drinkt. Als u hier last van krijgt, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer neemt als u:

 • diabetes hebt, want XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer kan de glucoseniveaus in het plasma afvlakken die dan de secretie van insuline beperken. Diabetespatiënten moeten mogelijk hun dagelijkse diabetesbehandeling aanpassen om hypoglykemische aanvallen te vermijden.
 • medicatie neemt om uw cholesterol te verlagen.
 • angiotensine-conversie-enzym (ACE)-remmers neemt, angiotensinereceptorblokkers (ARB's) of kaliumsparende diuretica.
 • nierproblemen hebt, aangezien dit product kalium bevat.
 • een jodiumbeperkt dieet volgt, aangezien dit product sporen van jodium bevat.
 • een medische aandoening hebt.

We bevelen aan om medicatie minstens 1 uur vóór of vier uur na XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer te nemen. Pas de dosis aan op aanraden van uw arts of apotheker.

De incidentie van bijwerkingen die werden gemeld, was heel laag (≤ 0,01 %). Deze overgevoeligheidsreacties waren typisch voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte maag-darmklachten. In die gevallen moet u de behandeling stopzetten.

Neem dit product niet in als u allergisch bent voor sulfide of een van de vermelde ingrediënten. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als er allergische reacties optreden, zoals huiduitslag of ademhalingsproblemen, of andere bijwerkingen.

Bewaring:

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Bewaren op een droge plaats en niet boven 25 °C.
 • Uiterste houdbaarheidsdatum: zie verpakking en blisterverpakking.

Het gewenste gewicht bereiken met XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer:

Aangezien XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer nemen een belangrijke stap is bij het onder controle houden van uw gewicht, kunt u het product best zien als een onderdeel van een algemeen plan voor gewichtsbeheersing. Om uw gewicht doeltreffend onder controle te houden, is een langdurig engagement en gezonde levensstijl nodig.

Eigenschappen

XL-S MEDICAL Eetlust Remmer is een MEDISCH hulpmiddel waarvan de veiligheid en effectiviteit voldoen aan de richtlijn betreffende medische hulpmiddelen 93/42/EEG.

XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen.

XL-S MEDICAL Eetlust Remmer helpt zwaarlijvige en obese personen gewicht verliezen door het gevoel van verzadiging te versterken.

• Bevordert het verzadigingsgevoel

• Houdt eetlust en hongergevoel onder controle

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart