text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Covid-19 Zelftesten

De Covid-19 zelftests zijn nu te koop in onze apotheken. Een zelftest is een test die thuis en alleen kan worden uitgevoerd. De interpretatie van de zelftest gebeurt door de gebruiker zelf en niet door een gezondheidswerker. Het is echter belangerijk een arts te raadplegen in geval van twijfel en bij een positief resultaat van de zelftest.
Vindt de dichtsbijzijnde Pharmacy by Medi-Market om uw Covid-19 zelftest te kopen.

De Covid-19 zelftests zijn nu te koop in onze apotheken. Een zelftest is een test die thuis en alleen kan worden uitgevoerd. De interpretatie van de zelftest gebeurt door de gebruiker zelf en niet door een ... Verder lezen

5 producten Alle categorieën
1 Antigenische Nasale Zelftest Covid-19 Newgene (kit 1 stuk)

Newgene

1 Antigenische Nasale Zelftest Covid-19 Newgene (kit 1 stuk)

5 Antigenische Nasale Zelftesten Covid-19 Newgene (kit 5 stuks)

Newgene

5 Antigenische Nasale Zelftesten Covid-19 Newgene (kit 5 stuks)

Hoe gebruikt u een zelftest?

 • Wat zit er in de verpakking van een Covid-zelftest?
  • Een teststrip
  • Een buisje met de extractiebuffer
  • Een druppeldopje
  • Een steriel wattenstaafje
  • Een handleiding
 • Voorbereiding op de test

Lees aandachtig de handleiding alvorens aan de test te beginnen.
Ter voorbereiding van het uitvoeren van een Covid-19 zelftest snuit u uw neus alvorens u begint, was uw handen correct met water en zeep of gebruikt desinfecterende gel voor de handen.
Open de verpakking ter hoogte van de scheurlijn en haal er de teststrip en het droogmiddel uit. Als dit geel is, is de test geldig. Is dit groen, dan is de test ongeldig.

 1. Staalname
  Neem het steriel wattenstaafje uit de verpakking. Kantel uw hoofd lichtjes achterover, breng het wattenstaafje van twee centimeter in uw neus evenwijdig met het gehemelte en draai viermaal rond gedurende 15 seconden. Herhaal deze handeling met hetzelfde wattenstaafje in het andere neusgat.
 2. Mengen

Verwijder de sluitfolie van het buisje met de extractiebuffer.

Plaats het wattenstaafje voorzichtig in het buisje met de extractiebuffer. Draai het wattenstaafje meer dan tienmaal in de ene richting en daarna in de andere richting terwijl u langs de buitenkant van het buisje knijpt. Blijf in de zijkanten van het buisje knijpen terwijl u het wattenstaafje verwijdert om alle vloeistof uit het wattenstaafje te persen. U kunt het wattenstaafje weggooien.
Opgelet: een teveel aan vloeistof op het wattenstaafje kan een onjuist resultaat opleveren.
Sluit het buisje goed af met het druppeldopje.

 1. Druppel per druppel
  Deponeer vier druppels in de ovale zone op de teststrip. Stel de stopwatch in op 15 minuten.
 2. Resultaat van de covid-19 zelftest
  Lees het resultaat van uw test af tussen de 15e en 30e minuut. De controlelijn C geeft aan dat het resultaat van de test geldig is. Als beide lijnen T en C verschijnen is de test positief. Als enkel de lijn C verschijnt is de test negatief. Als de lijn C niet verschijnt is de test niet geldig.

Voor meer info aangaande de betekenis van het resultaat en de te ondernemen stappen volgt u de instructies op de website van het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (FAGG). Deze worden overgenomen in de gebruikshandleiding voor de patiënt die wordt meegeleverd met de zelftest.

Vind de dichtstbijzijnde Medi-Market Apotheek.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart