text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen.

Leveringen

Leveringsmethodes

De leveringsmethodes zijn de volgende :

Bij Medi-Market  : Gratis levering in de Medi-Market parafarmacies in België en in Luxemburg via UPS (zie lijst van winkels).

DPD  : Levering op het adres van uw keuze (thuis, kantoor, vriend, ouders, enz.)

UPS : Levering in een Access Point (enkel beschikbaar in de Benelux en Frankrijk).

Termijnen

Uw bestelling is heel belangrijk voor ons. Alles wordt in het werk gesteld om een spoedige levering te garanderen (opgelet : wij bieden geen dringende leveringen).

België - Luxemburg - Nederland

Voor leveringen met DPD worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).
Voor leveringen met UPS, moet u 1 tot 3 extra werkdagen toevoegen.

Frankrijk

Voor leveringen met DPD worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. ndien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).

Voor leveringen met UPS, moet u 1 tot 3 extra werkdagen toevoegen.

Duitsland - Spanje - Italië - Verenigd Koninkrijk

Voor leveringen met DPD worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).

Verzendkosten

Dit is de tabel met de leveringskosten :

Land In winkels (1) Term. UPS (2) Term. (3) DPD (2) Term. (3) Gratis vanaf
België GRATIS D+3 € 2.90 D+3 € 4.50 D+3 € 59
Luxemburg GRATIS D+3 € 3.90 D+3 € 4.90 D+3 € 59
Nederland (2) - - € 3.90 D+3 € 4.90 D+3 € 59
Frankrijk (+Monaco) (2) - - € 3.90 D+4 € 5.90 D+4 € 69
Duitsland (2) - - - - € 5.90 D+3 € 69
Verenid Koninkrijk (2) - - - - € 9.90 D+5 € 109
Italië (+Sardinië/Sicilië) (2) - - - - € 11.90 D+5 € 129
Spanje (2) - - - - € 12.90 D+5 € 139

(1) Winkels Medi-Market : overzicht winkels

(2) Met uitzondering van de eilanden: lijst met uitgesloten postcodes bekijken. Vergelegen eilanden zoals de Franse overzeese departementen of regio's, Corsica, de Balearen en de Canarische eilanden worden ook niet bediend.

(3) De aangegeven termijnen zijn een schatting voor elke bestelling die voor de middag wordt geplaatst met producten die in voorraad zijn (groen pictogram).

Omwille van logistieke redenen kunnen wij enkel leveren in de bovenstaande landen.

Opvolging van de bestelling

Om te weten waar uw pakje is, volstaat het te gaan naar de pagina Mijn account te gaan en te klikken op uw bestelling onder de rubriek Mijn bestellingen. U beschikt dan over een code waarmee u online de verzending van uw pakje kan volgen.

Wanneer het pakje aan de transporteur werd overhandigd, zullen we u ook een e-mail sturen met een tracking-code. Met die code kunt u de levering van uw pakket direct op de website van de transporteur volgen.

DPD Predict
DPD zal u vervolgens via e-mail op de hoogte brengen van de datum van levering. Indien deze datum niet past voor u, kan u via de toegestuurde link van DPD de datum 1 tot 3 dagen uitstellen. Zonder tegenbericht zal het pakket automatisch geleverd worden op de aangegeven datum.
De dag van de levering zal DPD u via e-mail informeren over het tijdslot (1 uur) van de levering. Indien u niet aanwezig kan zijn binnen dat tijdslot, kan u eenvoudig de levering uitstellen via de toegestuurde link van DPD. U heeft meerdere mogelijkheden: levering in een Pickup parcelshop, een nieuwe leveringsdatum, levering op een ander adres, levering in een veilige omgeving.
Indien u niet thuis bent op het moment dat de chauffeur van DPD langskomt zal uw pakket automatisch geleverd worden in een Pickup parcelshop dicht bij u. De chauffeur zal een bericht achterlaten in uw brievenbus waarop het adres van de Pickup parcelshop, alsook het moment waarop het pakket beschikbaar is, genoteerd staat. DPD zal u alsook een bevestigingsmail sturen van zodra uw pakket toegekomen is in de Pickup parcelshop. Vanaf dat moment beschikt u over 7 werkdagen om het pakket op te halen. Nadien wordt het pakket ons automatisch teruggestuurd.

UPS Access Point
U ontvangt een e-mail van UPS zodra het pakket in de Medi-Market winkel of in het UPS Access Point (volgens het UPS reglement, blijft een pakkt 14 kalenderdagen bewaard in het UPS Access Point voordat het automatisch wordt teruggestuurd naar de afzender) werd geleverd.
Opgelet : Het is mogelijk dat UPS een pakket automatisch doorstuurt naar een ander UPS Access Point dan hetgene u koos op het moment van de bestelling. Dit omwille van verschillende redenen: vakantie, werken, volume van het pakket, stopzetten van activiteit. Deze beslissing ligt uitsluitend bij UPS en kan niet worden ingeroepen om een niet-ophalen van het pakket te rechtvaardigen. UPS zal u hierover verwittigen via e-mail.

Terugzendingen

Een pakje zal automatisch naar ons worden teruggestuurd door de transporteur in de volgende gevallen: afwezigheid van de klant bij thuislevering, fout in de adresgegevens die de levering onmogelijk maakt, niet ophalen van het pakje door de klant in het DPD Pickup parcelshop binnen 7 kalenderdagen, niet ophalen van het pakje door de klant in de Medi-Market winkel of in het UPS Access Point binnen 14 kalenderdagen. In al deze gevallen zal het bedrag van de bestelling aan de klant worden terugbetaald (met een coupon) na aftrek van de leveringskosten (zelf als deze werden aangeboden) en van de retourkosten..

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart