text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Leveringen

Leveringsmethodes

De leveringsmethodes zijn de volgende :

Gratis in onze Medi-Marketwinkels

Gratis levering in de Medi-Market parafarmacies in België via Bpost (zie lijst van winkels).

Bpost thuislevering

Levering op het adres van uw keuze (thuis, kantoor, vriend, ouders, enz.)

Bpost Afhaalpunt

Levering in een afhaalpunt (enkel in Belgïe)

Termijnen

Uw bestelling is heel belangrijk voor ons. Alles wordt in het werk gesteld om een spoedige levering te garanderen (opgelet : wij bieden geen dringende leveringen).

België - Luxemburg - Nederland

Voor leveringen met Bpost thuislevering worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, de volgende dag (werkdag) nog uitgestuurd. Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).
Enkel in België voor leveringen met Bpost Afhaalpunt, moet u 1 tot 3 werkdagen toevoegen.

Frankrijk

Voor leveringen met Bpost thuislevering worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).

Duitsland - Spanje - Italië

Voor leveringen met Bpost thuislevering worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).

Verenigd Koninkrijk

Vanaf 01 januari 2021 verzenden wij geen pakketjes meer naar het Verenigd Koninkrijk.

Verzendkosten

Dit is de tabel met de leveringskosten en leveringstermijnen :

Land In winkels (1) Term. Bpost Afhaalpunt (2) Term. (3) Bpost thuislevering (2) Term. (3) Gratis vanaf
België GRATIS D+2 € 2.90 D+2 € 4.50 D+2 € 59
Luxemburg - - - - € 4.90 D+2 € 59
Nederland (2) - - - - € 4.90 D+2 € 59
Frankrijk (+Monaco) (2) - - - - € 7.90 D+3 € 69
Duitsland (2) - - - - € 6.90 D+2 € 69
Italië (+Sardinië/Sicilië) (2) - - - - € 11.90 D+4 € 129
Spanje (2) - - - - € 13.90 D+4 € 139

(1) Winkels Medi-Market : zie lijst van winkels

(2) Met uitzondering van de eilanden: zie lijst met uitgesloten postcodes bekijken. Vergelegen eilanden zoals de Franse overzeese departementen of regio's, Corsica, de Balearen en de Canarische eilanden worden ook niet bediend.

(3) De aangegeven termijnen zijn voor elke bestelling die voor de middag worden geplaatst.

Omwille van logistieke redenen kunnen wij enkel leveren in de bovenstaande landen.

Opvolging van de bestelling

Om te weten waar uw pakje is, volstaat het om te gaan naar de pagina Mijn account en te klikken op de lopende bestelling onder de rubriek Mijn bestellingen. U beschikt dan over een code waarmee u online de verzending van uw pakje kan volgen.

Wanneer het pakje aan de transporteur werd overhandigd, zullen we u ook een e-mail sturen met een tracking-code. Met die code kunt u de levering van uw pakket direct op de website van de transporteur volgen.

Bpost My Preferences
Hoe kan ik mijn leveringsvoorkeuren instellen?
Als u niet thuis bent op het moment van de levering, kunnen we uw pakje leveren op een door u gekozen plaats. Daarvoor dient u wel uw leveringsvoorkeuren in te stellen.

  1. Surf Naar MijnVoorkeuren of download de My bpost app.
  2. Geef de gegevens in die u gebruikt bij het bestellen van een pakje.
  3. Selecteer u favoriete leveringslocatie als uw niet thuis bent:
    • een Afhaalpunt of Pakjesautomaat in uw buurt
    • een veilige plaats (bv. carport, tuinhuisje, onder een afdakje ...)
    • een buur

Voor elk pakje dat u verwacht, stuurt bpost u een afzonderlijke e-mail. Daarin kan u telkens uw leveringsvoorkeur voor dat specifieke pakje wijzigen. (U wilt bijvoorbeeld een andere buur kiezen omdat uw eerder gekozen buurman straks op vakantie gaat.)
Tip: Via de My bpost app volgt u al uw pakjes in één oogopslag en kan u tot 5 minuten voor de levering aanpassen waar je pakje van bpost geleverd wordt.

Bpost Afhaalpunt
U ontvangt een e-mail van Bpost zodra het pakket in de Medi-Market winkel of in het Afhaalpunt (volgens het Bpost reglement, blijft een pakkt 14 kalenderdagen bewaard in het Afhaalpunt voordat het automatisch wordt teruggestuurd naar de afzender) werd geleverd.
Opgelet : Het is mogelijk dat Bpost een pakket automatisch doorstuurt naar een ander Bpost Afhaalpunt dan hetgene u koos op het moment van de bestelling. Dit omwille van verschillende redenen: vakantie, werken, volume van het pakket, stopzetten van activiteit. Deze beslissing ligt uitsluitend bij Bpost en kan niet worden ingeroepen om een niet-ophalen van het pakket te rechtvaardigen. Bpost zal u hierover verwittigen via e-mail.

TERUGZENDINGEN

Een pakje zal automatisch naar ons worden teruggestuurd door de transporteur in de volgende gevallen: afwezigheid van de klant bij thuislevering, fout in de adresgegevens die de levering onmogelijk maakt, niet ophalen van het pakje door de klant in het Bpost Pickup parcelshop binnen 14 kalenderdagen, niet ophalen van het pakje door de klant in de Medi-Market winkel of in het Bpost Afhaalpunt binnen 14 kalenderdagen. In al deze gevallen zal de klant een voucher ontvangen ter waarde van het totaalbedrag van de bestelling.

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart