text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Leveringen

Leveringsmethodes

De leveringsmethodes zijn de volgende :

Bij Medi-Market  : Gratis levering in de Medi-Market parafarmacies in België en in Luxemburg via UPS (zie lijst van winkels).

DPD  : Levering op het adres van uw keuze (thuis, kantoor, vriend, ouders, enz.)

UPS : Levering in een Access Point (enkel beschikbaar in de Benelux en Frankrijk).

Termijnen

Uw bestelling is heel belangrijk voor ons. Alles wordt in het werk gesteld om een spoedige levering te garanderen (opgelet : wij bieden geen dringende leveringen).

België - Luxemburg - Nederland

Voor leveringen met DPD worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, de volgende dag (werkdag) nog uitgestuurd.  Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).
Voor leveringen met UPS, moet u 1 tot 3 extra werkdagen toevoegen.

Frankrijk

Voor leveringen met DPD worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. ndien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).

Voor leveringen met UPS, moet u 1 tot 3 extra werkdagen toevoegen.

Duitsland - Spanje - Italië 

Voor leveringen met DPD worden de meeste bestellingen die voor de middag worden geplaatst, dezelfde dag (werkdag) nog uitgestuurd. Indien het product een beperkte voorraad heeft (oranje pictogram), kan de levering wat langer op zich laten wachten (voeg 3 tot 5 werkdagen toe).

Verenigd Koninkrijk
Vanaf 01 januari 2021 verzenden wij geen pakketjes meer naar het Verenigd Koninkrijk.

Verzendkosten

Dit is de tabel met de leveringskosten :

Land In winkels (1) Term. UPS (2) Term. (3) DPD (2) Term. (3) Gratis vanaf
België GRATIS D+2 € 2.90 D+2 € 4.50 D+2 € 59
Luxemburg GRATIS D+2 € 3.90 D+2 € 4.90 D+2 € 59
Nederland (2) - - € 3.90 D+2 € 4.90 D+2 € 59
Frankrijk (+Monaco) (2) - - € 3.90 D+3 € 5.90 D+3 € 69
Duitsland (2) - - - - € 5.90 D+2 € 69
Italië (+Sardinië/Sicilië) (2) - - - - € 11.90 D+4 € 129
Spanje (2) - - - - € 12.90 D+4 € 139

(1) Winkels Medi-Market : overzicht winkels

(2) Met uitzondering van de eilanden: lijst met uitgesloten postcodes bekijken. Vergelegen eilanden zoals de Franse overzeese departementen of regio's, Corsica, de Balearen en de Canarische eilanden worden ook niet bediend.

(3) De aangegeven termijnen zijn een schatting voor elke bestelling die voor de middag wordt geplaatst met producten die in voorraad zijn (groen pictogram).

Omwille van logistieke redenen kunnen wij enkel leveren in de bovenstaande landen.

Opvolging van de bestelling

Om te weten waar uw pakje is, volstaat het te gaan naar de pagina Mijn account te gaan en te klikken op uw bestelling onder de rubriek Mijn bestellingen. U beschikt dan over een code waarmee u online de verzending van uw pakje kan volgen.

Wanneer het pakje aan de transporteur werd overhandigd, zullen we u ook een e-mail sturen met een tracking-code. Met die code kunt u de levering van uw pakket direct op de website van de transporteur volgen.

Bpost My Preferences
Hoe kan ik mijn leveringsvoorkeuren instellen?
Als je niet thuis bent op het moment van de levering, kunnen we je pakje leveren op een door jou gekozen plaats. Daarvoor dien je wel je leveringsvoorkeuren in te stellen.

  1. Surf Naar MijnVoorkeuren of download de My bpost app.
  2. SGeef de gegevens in die je gebruikt bij het bestellen van een pakje.
  3. Selecteer je favoriete leveringslocatie als je niet thuis bent:
    • een Afhaalpunt of Pakjesautomaat in je buurt
    • een veilige plaats (bv. carport, tuinhuisje, onder een afdakje ...)
    • een buur

B• Voor elk pakje dat je verwacht, stuurt bpost je een afzonderlijke e-mail. Daarin kan je telkens je leveringsvoorkeur voor dat specifieke pakje wijzigen. (Je wil bijvoorbeeld een andere buur kiezen omdat je eerder gekozen buurman straks op vakantie gaat.)
Tip: Via de My bpost app volg je al je pakjes in één oogopslag en kan je tot 5 minuten voor de levering aanpassen waar je pakje van bpost geleverd wordt.

UPS Access Point
U ontvangt een e-mail van UPS zodra het pakket in de Medi-Market winkel of in het UPS Access Point (volgens het UPS reglement, blijft een pakkt 14 kalenderdagen bewaard in het UPS Access Point voordat het automatisch wordt teruggestuurd naar de afzender) werd geleverd.
Opgelet : Het is mogelijk dat UPS een pakket automatisch doorstuurt naar een ander UPS Access Point dan hetgene u koos op het moment van de bestelling. Dit omwille van verschillende redenen: vakantie, werken, volume van het pakket, stopzetten van activiteit. Deze beslissing ligt uitsluitend bij UPS en kan niet worden ingeroepen om een niet-ophalen van het pakket te rechtvaardigen. UPS zal u hierover verwittigen via e-mail.

Terugzendingen

Een pakje zal automatisch naar ons worden teruggestuurd door de transporteur in de volgende gevallen: afwezigheid van de klant bij thuislevering, fout in de adresgegevens die de levering onmogelijk maakt, niet ophalen van het pakje door de klant in het Bpost Pickup parcelshop binnen 7 kalenderdagen, niet ophalen van het pakje door de klant in de Medi-Market winkel of in het UPS Access Point binnen 14 kalenderdagen. In al deze gevallen zal het bedrag van de bestelling aan de klant worden terugbetaald (met een coupon met minimum aankoopbedrag van € 25) na aftrek van de leveringskosten (zelf als deze werden aangeboden) en van de retourkosten. 

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart