text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar!

Wie zijn wij ?

We heten u welkom op onze site.

Een authentieke Belgische online apotheek

Pharmacy by Medi-Market Group is de online verkoopsite van de fysieke Pharmacies by Medi-Market Group, gevestigd in de  Cicerolaan 7 - 1140 Evere, België. Het erkenningsnummer van de Apotheek bij de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) is 525 502. Ze is in handen van de N.V. Apotheek by Medi-Market Group Gosselies, met ondernemingsnummer (en BTW-nummer) BE 0548.663.375 Het team bestaat uit een tientaal personen en staat onder leiding van co-apothekers Catherine Fify en Julie Davaux. De apotheek is elke dag geopend van 09u30 tot 19u00 (behalve op zon- en feestdagen).

Conform de wettelijke bepalingen betreffende online apotheken is onze site naar behoren genotificeerd bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) en opgenomen in de lijst van erkende apotheken die kan worden geraadpleegd op de site van het FAGG.

Zoekt u een een Apotheek by Medi-Market Group bij u in de buurt, raadpleeg onze pagina "Uw Apotheek zoeken".

Een ruim assortiment producten aan aantrekkelijke prijzen

Wij bieden alle vrij verkrijgbare geneesmiddelen aan die niet onderworpen zijn aan een medisch voorschrift (of op schriftelijk verzoek) evenals een ruim assortiment drogisterijproducten. Al onze producten zijn van topkwaliteit, conform de Belgische wettelijke bepalingen, en worden aangeboden aan aantrekkelijke prijzen

Behalve indien anders gemeld op de site, kunnen de vrij verkrijgbare geneesmiddelen enkel in België worden geleverd. Alle drogisterijproducten kunnen ook buiten België geleverd worden.

Volledige en regelmatig bijgewerkte informatie

Voor elk geneesmiddel kunt u de officiële bijsluiter raadplegen die de informatie bevat die u ook in de verpakking terugvindt. Dit document vormt de basisreferentie voor het gebruik van het geneesmiddel. Voor elk drogisterijproduct vindt u ook de belangrijkste informatie van op en/of in de verpakking. Deze bijsluiters en informatie worden regelmatig bijgewerkt.

Veiligheid, gebruikersvriendelijkheid en gemak

Voor uw veiligheid worden alle bestellingen met één of meerdere geneesmiddel(en) bereid vanuit de apotheek onder toezicht van een apotheker. De informatie die u ons meedeelt, blijft vertrouwelijk en intern. Ze zal in geen geval voor publicitaire doeleinden worden doorgegeven zonder uw toelstemming. De betalingen verlopen beveiligd via Ingenico Services.

Een eenvoudige navigatie stelt u in staat om het gezochte product in enkele muisklikken te vinden. De zoek-, sorteer- en filterfuncties werden geoptimaliseerd om de productkeuze te vergemakkelijken. Een vraag? Raadpleeg onze FAQ.

Wij staan klaar om u te helpen met uw aankopen. Voor onze contactgegevens kunt u terecht in onze rubriek Contacteer ons.

We wensen u een aangenaam bezoek aan de site van Apotheek by Medi-Market Group!

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart