Niet-contractuele foto
In voorraad (web)
Beschrijving
Probiotische gist. Voor een beter darmcomfort. Biedt een kalmerende invloed op uitingen zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, vertraagde doorgang of losse ontlasting die gerelateerd kunnen zijn aan stress, emotionele toestand en slechte eetgewoonten.
Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen
Meer details
Volledige beschrijving
Onze darmflora bestaat uit miljarden micro-organismen: bacteriën, gisten, schimmels en zelfs virussen. Deze flora, ook microbioom genoemd, onderscheidt zich door een subtiel evenwicht tussen deze verschillende microorganismen. Een onevenwicht kan een gevoel van last of zelfs ongemakken in de darmen veroorzaken.
Saccharomyces cerevisiae is een niet-koloniserende gist. Dat betekent dat hij zich niet vasthoudt aan de darmwand, hetgeen het risico op candidiasis beperkt. Hij kan wel een hoge concentratie bereiken in de darm en er aanwezig blijven onder een levende vorm. Er werden veel studies1-3 uitgevoerd met Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856.
Dat is bijvoorbeeld het geval van de gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde klinische studie, van Pineton de Chambrun1 die werd uitgevoerd bij personen van 18 tot 75 jaar, die tekenen van prikkelbaredarmsyndroom vertonen1.
Imutis Cerevisia bevat een specifieke giststam: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. Deze stam werd na jaren onderzoek uit meer dan 6.000 giststammen geselecteerd.
Samenstelling
Bestanddelen
500 mg (4 miljard cellen of 4x109 CFU*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856.
*juist na de productie, CFU= colony-forming unit
Gebruik
Gebruik
1 capsule per dag tijdens het ontbijt met een glas water in te nemen.
Meer details
Eigenschappen
Saccharomyces cerevisiae is een niet-koloniserende gist (houdt zich niet vast aan de darmwand), maar bereikt een hoge concentratie in de darm en blijft aanwezig onder een levende vorm.
Cerevisia bestaat uit een specifieke giststam: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856, die na jaren van onderzoek uit 6000 stammen weerhouden werd.
Verschillende stammen van de gist Saccharomyces cerevisiae worden al heel lang verwerkt in brood, yoghurt, wijn en bier.