text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

BioActive Q10 100mg 80 Capsules (60 + 20 gratis)

niet-contractuele foto

Antioxidanten

Bevat natuurlijk co-enzym Q10 in zijn gereduceerde en actieve vorm. Met Vitamine C die bijdraagt tot een normaal energiemetabolisme.
Bevat natuurlijk co-enzym Q10 in zijn gereduceerde en actieve vorm. Met Vitamine C die bijdraagt tot een normaal energiemetabolisme.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €53,36
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product BioActive Q10 100mg 80 Capsules (60 + 20 gratis)
Leverancier PHARMA NORD
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Pharma Nord
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4657698

Meer details

Volledige beschrijving:

BioActive Q10 100 mg bevat de gereduceerde vorm van Q10 die ubiquinol wordt genoemd, een minder stabiele vorm van de stof. Tijdens de energieproductiecyclus in het lichaam wisselt Q10 voortdurend tussen ubiquinon (geoxideerde Q10) en ubiquinol (gereduceerde Q10), afhankelijk van het feit of de stof biochemisch gesproken een elektron afgeeft of opneemt. De twee vormen van Q10 werken onderling verwisselbaar in de menselijke biochemie, waarin ubiquinon de energieproductie in de cel op gang brengt; ubiquinol ontstaat als nevenproduct tijdens datzelfde proces en is een belangrijke antioxidant.

Ubiquinol is bijna wit, in tegenstelling tot ubiquinon dat een geelachtige kleur heeft. Zodra ubiquinol aan zuurstof wordt blootgesteld, verandert het weer in ubiquinon, de geoxideerde (gele) vorm van Q10. Pharma Nord heeft een speciale techniek ontwikkeld waardoor ubiquinol in de zachte gelatinecapsules wordt beschermd en de omzetting in ubiquinon door afgifte van een elektron (oxidatie) wordt voorkomen.

BioActive Q10 100 mg is een krachtige antioxidant en helpt het lichaam een laag gehalte aan Q10 aan te vullen. De veiligheid en effectiviteit van BioActive Q10 100 mg is wetenschappelijk aangetoond en gedocumenteerd door middel van laboratoriumexperimenten en klinisch onderzoek.

Voedingssupplementen die ubiquinol bevatten hebben als nadeel dat deze stof oxideert zodra ze wordt blootgesteld aan zuurstof en dan weer de originele vorm van ubiquinon aanneemt. Dankzij een speciaal productieproces is Pharma Nord er echter in geslaagd de grondstof op een zodanige manier in een capsule te verpakken dat de Q10 haar actieve vorm behoudt.

Onze zachte gelatinecapsules, waarvoor patent is aangevraagd, beschermen BioActive Uniqinol tegen licht en oxidatie en laten de stof in de bedoelde vorm door het lichaam opnemen.

Waarom BioActive Q10 100 mg?

BioActive Q10 100 mg bevat in plantaardige olie opgeloste Q10 in zachte, lichtdichte gelatinecapsules.

De Q10 in BioActive Q10 100 mg komt exact overeen met de vorm van Q10 die in het menselijk lichaam wordt gevormd (dus 100% identiek aan de natuurlijke stof). De vorm van Q10 die gebruikt wordt in BioActive Q10 100 mg is de natuurlijke, volledige trans-vorm, die vrij is van cis-isomeren. Bovendien bevat het materiaal geen vervuilingen die in andere Q10-grondstoffen kunnen voorkomen, dankzij de door Pharma Nord gehanteerde farmaceutische normen voor de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en het productieproces.

Zowel de grondstof van de Q10 als de plantaardige olie in BioActive Q10 100 mg zijn non-GMO (niet genetisch gemanipuleerd).

BioActive Q10 100 mg wordt geproduceerd volgens farmaceutische standaarden die een aantoonbare en gedocumenteerde opneembaarheid en kwaliteit garanderen.

Samenstelling

Ingrediënten: Kokos-olie; gelatine; coënzym Q10-H2 (Ubiquinol); bevochtigingsmiddel: glycerol; L-ascorbinezuur (Vitamine C), cacaopoeder (Theobroma cocoa), antioxidant: ascorbinezuur; verdikkingsmiddel: siliciumdioxide.

1 capsule bevat:RI*
Coënzym Q10-H2 (CoQ10 gereduceerd) - Ubiquinol100 mg
Vitamine C12 mg15%

* RI = Referentie-inname.

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag. Bij voorkeur tijdens of na een maaltijd in te nemen.

Eigenschappen

  • Bevat de gereduceerde vorm van Q10 bekend als ubiquinol - is van nature een minder stabiele vorm van Q10
  • Gedocumenteerde biologische beschikbaarheid en kwaliteit
  • Ontwikkeld volgens een speciale productiemethode en in gepatenteerde capsules die de ubiquinol beschermen tegen licht en oxidatie
  • Geproduceerd volgens strenge farmaceutische richtlijnen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart