text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Co-enzym Q10 120mg 45 Tabletten (+ 15 Gratis)

niet-contractuele foto

Antioxidanten

Plus vitamine B1 en B6. Draagt ​​bij tot een goed energiemetabolisme en vermindert vermoeidheid. Co-enzym Q10 is aanwezig in het lichaam en speelt een essentiële rol in het energiemetabolisme om weer vitaliteit en tonus te krijgen. Een ander voordeel is de antioxiderende werking die helpt om de effecten van veroudering te beperken. Heilzame effecten: helpt om het energiemetabolisme te stimuleren; goed voor het uithoudingsvermogen; antioxiderende werking.
Plus vitamine B1 en B6. Draagt ​​bij tot een goed energiemetabolisme en vermindert vermoeidheid. Co-enzym Q10 is aanwezig in het lichaam en speelt een essentiële rol in het energiemetabolisme om weer vitaliteit en tonus te ...Verder lezen
Onze prijs €39,85
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Co-enzym Q10 120mg 45 Tabletten (+ 15 Gratis)
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Revogan
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3414737

Meer details

Volledige beschrijving:

Productbeschrijving

Coenzyme Q10 120mg is een hoog gedoseerde startformule op basis van coënzyme Q10, verrijkt met vitamines B1 en B6. Coenzyme Q10 is een natuurlijk component dat voorkomt in onze voeding en waarvan de lichaamseigen productie vermindert met de leeftijd. Deze unieke formule is verrijkt met vitamines B1 en B6. Deze vitamines dragen bij tot een goed energieleverend metabolisme terwijl vitamine B6 ookt bijdraagt tot een vermindering van de vermoeidheid. Bovendien ondersteunt vitamine B1 de goede werking van het hart.

Samenstelling

Ingrediënten

Vulstoffen: maltodextrine en microkristallijn cellulose, coënzyme Q10 (ubiquinone), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur en magnesiumstearaat, verstevigingsmiddel: natriumcroscarmellose, vitamine B1 (pyridoxinewaterstofchloride), vitamine B6 (thiaminemononitraat).

Gebruik

Eén tablet per dag innemen, bij voorkeur na de maaltijd. Een regelmatig gebruik is aangewezen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart