text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar

Nasafytol 45 Capsules

niet-contractuele foto

Natuurlijk afweersysteem

Voedingssupplement op basis van planten. Bereidt het lichaam voor om beter bestand te zijn tegen seizoensgebonden omstandigheden en helpt het minder sterk te reageren op contact met stoffen of elementen waarvoor het gevoelig is.
Voedingssupplement op basis van planten. Bereidt het lichaam voor om beter bestand te zijn tegen seizoensgebonden omstandigheden en helpt het minder sterk te reageren op contact met stoffen of elementen waarvoor het gevoelig is.
De bijsluiter downloaden
€22,50 -5% *
Onze prijs €21,38
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nasafytol 45 Capsules
Leverancier TILMAN
Vorm Capsule
Merk Tilman
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2764157

Meer details

Samenstelling

INGREDIËNTEN per capsule : Emulgator : polysorbaat 80 - rundergelatine (omhulsel) - bevochtigingsmiddel : glycerol - bioactief quercetine 65 mg - bioactief extract van kurkuma (Curcuma longa) gestandaardiseerd op 42 mg curcumine – cholecalciferol (vitamine D3 2,25 μg - voor 4 capsules per dag : vitamine D3 9 μg, hetzij 180% van de NRV*) - zuurteregelaar : citroenzuur - water - kleurstoffen : kopercomplex van chlorofyl, ijzeroxiden en -hydroxiden.

*NRV = Nutrient Reference Values (voedingswaardereferenties).

Gebruik

Voorzorgen :

Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, of bij obstructie van de galwegen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree.

Eigenschappen

De bescherming van het lichaam tegen virussen en bacteriën verloopt onvermijdelijk via het IMMUUNSYSTEEM, het afweersysteem van het lichaam.

Kurkuma-extract helpt om de NATUURLIJKE VERDEDIGING doeltreffend te houden, wat een betere bescherming waarborgt, in het bijzonder tegen aanvallen ter hoogte van de bovenste luchtwegen.

Vitamine D draagt ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart