text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Sumivital 60 Capsules

niet-contractuele foto

Antioxidanten

Voedingssupplement op basis van antioxiderende vitaminen en mineralen. Antioxiderende preventie voor een optimale bescherming tegen radicalen. Bestrijdt vrije radicalen.
Voedingssupplement op basis van antioxiderende vitaminen en mineralen. Antioxiderende preventie voor een optimale bescherming tegen radicalen. Bestrijdt vrije radicalen.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €12,50
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Sumivital 60 Capsules
Leverancier TRENKER
Vorm Capsule
Merk Trenker
Gamma Sumivital
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2049484

Meer details

Samenstelling

bèta-caroteen: 6 mg (125% ADH)vitamine E: equivalent aan 30 mg D-alfa-tocoferol (300% ADH) vitamine C: 120 mg (200% ADH) selenium: 100 µg (143% ADH) onder vorm van gist verrijkt met selenium zinc: 20 mg (133% ADH) onder vorm van zinkgluconaat

Gebruik

1 capsule van Sumivital per dag in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Eigenschappen

Sumivital bevat essentiële antioxidantia (vitaminen en mineralen) die een rol spelen in de bescherming tegen vrije radicalen, die de vitaliteit verhogen en ons afweersysteem ondersteunen. Het is van belang de dagelijkse inname van essentiële antioxidantia overeenkomend de behoeftes van het individu te verzekeren.

Eigenschappen

De samenstelling van de capsules Sumivital komt overeen met de Franse studie SU.VI.MAX. (studie die het effect van een vitaminen-en mineralensupplement op de afweer van het organisme nagaat).

• Vitamine C en vitamine E dragen bij tot de bescherming tegen vrije radikalens.

• Vitamine C komt tussen op verschillende niveaus: Bijdrage tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E Bijdrage tot een normaal energieleverend metabolisme, tot een normale werking van het immuunsysteem, tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, etc...

• Bèta-caroteen is een voorloper van vitamine A. Vitamine A helpt het lichaam om zijn afweersysteem te stimuleren en de weerstand te verhogen.

• Selenium draagt, samen met vitamine E, bij tot de bescherming van het organisme tegen vrije radicalen en ondersteunt op die manier het immuunsysteem.

• Zink draagt bij tot de aanmaak van DNA en eiwitten.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart