text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Sumivital 60 Capsules

Photo non contractuelle

Antioxidanten

Voedingssupplement op basis van antioxiderende vitaminen en mineralen. Antioxiderende preventie voor een optimale bescherming tegen radicalen. Bestrijdt vrije radicalen.
Voedingssupplement op basis van antioxiderende vitaminen en mineralen. Antioxiderende preventie voor een optimale bescherming tegen radicalen. Bestrijdt vrije radicalen.
De bijsluiter downloaden
12,73ÔéČ -10% *
Onze prijs 11,46ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Sumivital 60 Capsules
Leverancier TRENKER
Vorm Capsule
Merk Trenker
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2049484

Meer details

Samenstelling

b├Ęta-caroteen: 6 mg (125% ADH)vitamine E: equivalent aan 30 mg D-alfa-tocoferol (300% ADH) vitamine C: 120 mg (200% ADH) selenium: 100 ┬Ág (143% ADH) onder vorm van gist verrijkt met selenium zinc: 20 mg (133% ADH) onder vorm van zinkgluconaat

Gebruik

1 capsule van Sumivital per dag in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Eigenschappen

Sumivital bevat essenti├źle antioxidantia (vitaminen en mineralen) die een rol spelen in de bescherming tegen vrije radicalen, die de vitaliteit verhogen en ons afweersysteem ondersteunen. Het is van belang de dagelijkse inname van essenti├źle antioxidantia overeenkomend de behoeftes van het individu te verzekeren.

Eigenschappen

De samenstelling van de capsules Sumivital komt overeen met de Franse studie SU.VI.MAX. (studie die het effect van een vitaminen-en mineralensupplement op de afweer van het organisme nagaat).

ÔÇó Vitamine C en vitamine E dragen bij tot de bescherming tegen vrije radikalens.

ÔÇó Vitamine C komt tussen op verschillende niveaus: Bijdrage tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E Bijdrage tot een normaal energieleverend metabolisme, tot een normale werking van het immuunsysteem, tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, etc...

ÔÇó B├Ęta-caroteen is een voorloper van vitamine A. Vitamine A helpt het lichaam om zijn afweersysteem te stimuleren en de weerstand te verhogen.

ÔÇó Selenium draagt, samen met vitamine E, bij tot de bescherming van het organisme tegen vrije radicalen en ondersteunt op die manier het immuunsysteem.

ÔÇó Zink draagt bij tot de aanmaak van DNA en eiwitten.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart