text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Excilor oplossing 3,3ml

niet-contractuele foto

Mycose - Atleetvoeten

Behandeling van schimmelnagels. Dringt volledig door in de nagel, stopt schimmelnagels, bevordert de onmiddellijke groei van gezonde nagels.
Behandeling van schimmelnagels. Dringt volledig door in de nagel, stopt schimmelnagels, bevordert de onmiddellijke groei van gezonde nagels.
De bijsluiter downloaden
€24,90 -10% *
Onze prijs €22,38
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Excilor oplossing 3,3ml
Leverancier VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM
Farmaceutische vorm Oplossing
Merk Excilor
Herroeping Neen
CNK 2910743

Meer details

Volledige beschrijving:

Excilor, behandeling van schimmelnagels, behandelt doeltreffend schimmelnagels. Excilor® controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. Dankzij de unieke TransActive™ Penetratie Technologie, kan Excilor® de nagel penetreren. De nagel wordt van binnenuit behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5mm per maand. Excilor® verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® werd bewezen tijdens klinische studies.

Het is niet nodig om te vijlen.

Resultaten zijn zichtbaar van zodra de gezonde nagel terug groeit.

Samenstelling

Verrijkt met glycerol, nagelverzorgingslipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie-bevorderaar, filmvormend agens, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Gebruik

• Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor gebruikt.

• Gebruik de applicator om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor royaal aan. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voor u sokken of schoenen aantrekt. Op deze manier kan het product goed inwerken op de nagel. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen.

• Breng het product 2 keer per dag lokaal aan ('s morgens en 's avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minimum 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden om de behandeling verder te zetten tot volledig herstel van de nagel.

• Niet te hard op de pen drukken bij het aanbrengen. Na elk gebruik, de pen zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen.

Bewaren bij kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht en warmte. Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Lege verpakkingen niet verbranden.

Uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water. Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor®. Niet gebruiken na de vervaldatum.

Eigenschappen

• Doeltreffende behandeling*• Instant** penetratie• 1 minuut/dag• Vijlen niet nodig• Zichtbaar resultaat zodra de nagel terug groeit

*In vivo en in vitro testen.

**Penetreert in 33 seconden, in-vitro experiment. Beschikbare data.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart