text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen.

Allerderm Spot-On 6 Pipetten x2ml

Photo non contractuelle

Dieren

Voor katten en hondjes onder de 10 kg. Lipidencomplex van de huid. Topisch product voor dieren met huidproblemen. Helpt bij het herstellen van de integriteit van de huid. Draagt bij tot het herstellen van de beschermende functie van de opperhuid. Bevordert de hydratatie van de huid.
Voor katten en hondjes onder de 10 kg. Lipidencomplex van de huid. Topisch product voor dieren met huidproblemen. Helpt bij het herstellen van de integriteit van de huid. Draagt bij tot het herstellen van de ...Verder lezen
€22,81 -10% *
Onze prijs €20,53
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Allerderm Spot-On 6 Pipetten x2ml
Leverancier VIRBAC
Farmaceutische vorm Pipet
Diersoort Katten
Honden
Farmaceutische vorm Pipet
Merk Virbac
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2876068

Meer details

Volledige beschrijving:

ALLERDERM® Spot On bevat een exclusief mengsel van ceramiden, vetzuren en cholesterol (Huid-Lipiden-Complex), zoals deze ook in de gezonde huid van katten en honden voorkomt. ALLERDERM® Spot On is speciaal geschikt voor topicale huidverzorging van katten en honden met huidproblemen. Het wordt aanbevolen als aanvullende ondersteuning voor dieren met dermatosen of andere oppervlakkige huidveranderingen. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten zorgt het product voor het herstel van de huidintegriteit ALLERDERM® Spot On 1 helpt de beschermende barrièrefunctie van de huid te herstellen 2 het verbetert de vochtbalans van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de beschermende rol van de huid.

Samenstelling

SAMENSTELLING: Ceramid 3, Ceramid 6-II, Ceramid 1, Cholesterol, Natriumlauroyllactylaat, Xanthaangom en water.

Gebruik

GEBRUIKSAANWIJZING:Om de pipet te openen houd deze rechtop en draai de punt van de pipet tot deze afbreekt. Kat: Doe de haren in de nek opzij tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen. Herhaal dit tussen de schouderbladen. Hond: De haren tussen de schouderbladen opzij doen tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen. Herhaal dit op de rug tot de pipet leeg is. Allerderm® Spot On kan ook aangebracht worden op huid die niet intact is.

DOSERING EN TOEDIENINGSWIJZE:

START: 1 pipet per week gedurende 4 weken. Indien nodig kan de frequentie verhoogd worden naar 2-3 pipetten per week tot zelfs 1 pipet per dag afhankelijk van de status van de huid.

ONDERHOUD: Om huid en vacht gezond te houden, breng 1 pipet per maand aan. Voor optimaal resultaat : Na het baden aanbrengen als de vacht helemaal droog is.

BEWARING: Vermijd langdurig bewaren bij temperaturen boven de 25° C.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart