text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Captoredux Forte Pharma 60 tabletten

niet-contractuele foto

Gewichtscontrole

Medisch hulpmiddel om overgewicht te verhelpen. Dankzij zijn dubbele werking op lipiden en koolhydraten kan het effectief optreden tegen overgewicht en obesitas.
Medisch hulpmiddel om overgewicht te verhelpen. Dankzij zijn dubbele werking op lipiden en koolhydraten kan het effectief optreden tegen overgewicht en obesitas.
€29,94 -19% *
Onze prijs €24,12
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Captoredux Forte Pharma 60 tabletten
Leverancier FORTE PHARMA
Merk Forte Pharma
Gamma Afslankwereld
Herroeping Neen
CNK 3197779

Meer details

Volledige beschrijving:

CaptoReduxTM is een medisch hulpmiddel voor de preventie en behandeling van overgewicht en obesitas. Het vermindert de opname van vetten en complexe koolhydraten.De tablet bestaat uit meerdere lagen die elk een verschillende stof vrijgeven: Captoglicolipid® om het vetcomponent dat is ingenomen met het voedsel in de maag te binden door de vrijgave van de 2 externe lagen van de tablet, waardoor de vertering van vetten wordt beperkt. De interne laag komt vrij in de darmen en bevat een natuurlijk complex Captocarb®, een glycoproteïnecomplex ter bevordering van gewichtsverlies door de lokale werking van een vertraging van de mechanismes die leiden tot de afbraak en vervolgens de opname van complexe koolhydraten.

Samenstelling

Elke meerlaagse tablet bevat:• Externe lagen die in de maag vrijgeven: 600 mg Captoglicolipid® • Interne laag die in de darmen vrijgeeft: 50 mg Captocarb® Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliconedioxide, hydroxypropylcellulose, maltodextrine, gemodificeerd zetmeel, glycerylbehenaat, croscamellose-natrium, polyvinylpolypyrrolidone, plantaardig magnesiumstearaat, talk, polyvinylpyrrolidone, kleurstoffen (ijzeroxide, riboflavine).

Gebruik

Neem 2-4 tabletten vóór elke maaltijd met 2 glazen water (ongeveer 400 ml). Niet kauwen! De tablet mag niet breken vóór ze wordt ingeslikt. Na een periode van meer dan 30 dagen, is het raadzaam om CaptoRedux™ gedurende een periode van minstens 3-5 dagen niet in te nemen. Het is raadzaam om overdag minstens 1,5 - 2 liter water te drinken wanneer u het product gebruikt. Lees de bijsluiter voor meer informatie en details.

Eigenschappen

Meerlaagse tabletten

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart