text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID19-coronavirus: klik hier om onze verbintenissen te raadplegen.

Dermatix Silicone Sheet Clear Zelfklevende Pleister 4x13cm

Photo non contractuelle

Roodheid - Wondgenezing

Een zelfklevend siliconenblad dat wordt gebruikt om hypertrofe littekens en keloïden te verminderen of te voorkomen. Nagenoeg onzichtbaar! Aanbrengen op blootgestelde plaatsen. Perfect voor gezicht en handen (u kunt er zelfs make-up op doen).
Een zelfklevend siliconenblad dat wordt gebruikt om hypertrofe littekens en keloïden te verminderen of te voorkomen. Nagenoeg onzichtbaar! Aanbrengen op blootgestelde plaatsen. Perfect voor gezicht en handen (u kunt er zelfs make-up op doen).
De bijsluiter downloaden
22,34€ -10% *
Onze prijs 20,11€
In voorraad
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Dermatix Silicone Sheet Clear Zelfklevende Pleister 4x13cm
Leverancier MEDA PHARMA
Pleistertype Zelfklevend verband
Merk Dermatix
Herroeping Neen
CNK 2433480

Meer details

Volledige beschrijving:

Dermatix® vermindert de zichtbaarheid van bestaande littekens én voorkomt de ontwikkeling van nieuwe littekens.

Dermatix® pleisters beschikken over een gepatenteerde technologie die zich kenmerkt door een mix van siliconen en teflon. De werking van Dermatix® gel of pleisters is gebaseerd op een herstel van de vochtbalans, een herstructurering van de collageenvezels en een verminderde vorming van collageen.

Siliconensheets zijn ademende en wasbare, zelfklevende (verband)pleisters. Er bestaan twee soorten sheets/verbandpleisters.

  • De Clear Sheets zijn transparant en bestemd voor zichtbare plaatsen (gezicht en handen). Aanbrenging van make-up eroverheen is mogelijk.
  • De Fabric Sheets zijn ondoorschijnend, hebben een zijdezachte toplaag en worden onder de kleding aangebracht.

Gebruik

Dermatix® sheets of pleisters worden met de plakzijde naar beneden en direct op het littekengebied geplaatst. De pleisterverbanden kunnen op maat worden geknipt. Het pleisterverband moet iets groter zijn dan het littekengebied.

De draagtijd is minimaal 12 en maximaal 23 uur. Was het littekengebied en beide kanten van het product tenminste één keer per dag met milde zeep en water. Gebruik geen vocht inbrengende zeep, lotions of olie maar gebruik bij voorkeur een eenvoudige zeep. Spoel het product grondig na om alle zeepresten te verwijderen. Laat het product vervolgens aan de lucht drogen of dep het droog met een pluisvrije doek, voordat uw patiënt het weer op het litteken aanbrengt.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart