text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen. / ­čÄä Leg uzelf in de watten met onze geschenkdozen: -35% voor 2! ­čÄä

Fytoleum Perilla-Olie 120 Capsules

Photo non contractuelle

Geheugen - Concentratie

Perilla-olie rijk aan omega 3 (alfa-linoleenzuur). Perilla-olie kan een natuurlijke behandeling vormen tegen geheugenstoornissen. Het bevat essenti├źle vetzuren (omega 3) voor een goede werking van de hersenen. Perilla-olie wordt ook aanbevolen voor de behandeling van astma.
Perilla-olie rijk aan omega 3 (alfa-linoleenzuur). Perilla-olie kan een natuurlijke behandeling vormen tegen geheugenstoornissen. Het bevat essenti├źle vetzuren (omega 3) voor een goede werking van de hersenen. Perilla-olie wordt ook aanbevolen voor de behandeling van ...Verder lezen
ÔéČ26,00 -10% *
Onze prijs ÔéČ23,40
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Fytoleum Perilla-Olie 120 Capsules
Leverancier LABOPHAR NV
Vorm Capsule
Merk Bioradix
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2567626

Meer details

Volledige beschrijving:

Perilla olie is rijk aan alfa-linoleenzuur (omega 3). Het is onze grootste plantaardige bron van ALA en wordt in de lever omgezet tot EPA en DHA. Deze omega 3-vetzuren zijn van vitaal belang voor de gezondheid van ons lichaam en zijn cellen: voor de ontwikkeling van de hersenen, voor onze weerbaarheid, ter aanvulling van anti-oxidantia, voor een gezonde cholesterolspiegel en voor een goede werking van het cardiovasculair stelsel.

Essenti├źle vetzuren (EVZ's) kunnen niet door het lichaam zelf aangemaakt worden en moeten dus uit ons voedsel gehaald worden.

Vandaar de noodzaak om een dagelijks supplement in te nemen, zowel voor jong als minder jong.

Fytoleum Perilla draagt bij tot het opnieuw in evenwicht brengen van de toevoer van omega3-vetzuren.

Samenstelling

Perilla olie (Perilla frutescens) 500 mg

waarvan omega-3 alfa-linoleenzuur (ALA) 310 mg

Hulpstoffen: verdikkingsmiddelen: maïszetmeel, carrageen; bevochtigingsmiddelen: glycerol, natriumcarbonaat, water; antioxidant: gemengde tocopherolen.

Gebruik

4 zachte capsules per dag.

Nutritips

ALA, EPA en DHA zijn noodzakelijke stoffen voor een gezond organisme. Perilla is de ultieme plantaardige bron in een plantaardige capsule. Goed te combineren met FytoSil Silicium, Biotoop 123,133 en 151.

Eigenschappen

FYTOLEUM PERILLA is een voedingssupplement op basis van Perilla olie. Fytoleum Perilla is een plantaardige olie, geproduceerd uit de zaden van de Perillaplant (Latijnse benaming: Perilla frutescens). Fytoleum Perilla is rijk aan omega-3, meer bepaald aan het essentieel meervoudig onverzadigd vetzuur alfa-linoleenzuur dat als "ALA" wordt afgekort.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart