text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Osteoplus G'Cure 60 Tabletten

niet-contractuele foto

Gewrichten

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen. Aangeraden bij stijfheid van de gewrichten. Met gember en kurkuma. Vanaf 45 jaar.
Voedingssupplement dat bijdraagt tot het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen. Aangeraden bij stijfheid van de gewrichten. Met gember en kurkuma. Vanaf 45 jaar.
Voordeel*
Onze prijs €19,00
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Osteoplus G'Cure 60 Tabletten
Leverancier VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM
Bestemd voor Senior
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Osteoplus
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3954930

Meer details

Volledige beschrijving:

Osteoplus is voor mensen die vrij willen blijven bewegen, zeker in geval van gewrichtsaandoeningen. Vanaf de leeftijd van 45 jaar ondervinden veel mensen dat bewegen soms minder vlot gaat. Om soepel te blijven bewegen is het belangrijk dat we onze gewrichten & kraakbeen gezond houden. Dit doet Osteoplus met een gamma producten die de gewrichten in goede conditie helpen houden. Osteoplus G'Cur wordt aanbevolen bij stijfheid van gewrichten. Het draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten** en van gezond kraakbeen*. Osteoplus G'Cur bevat het NPT501TM extract en vitamine C. Het NPT501TM extract combineert gember en kurkuma, die helpen bij het behoud van soepele gewrichten. Dankzij de unieke samenstelling van het NPT501TM extract, wordt de opname van curcumine, het actieve bestanddeel van kurkuma, verhoogd. Beschikbaar in pack van 2 maand. Ontdek ook het nieuw spaarprogramma op de bijsluiter. * Dankzij Vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. ** Gember kan gebruikt worden bij ochtendstijfheid en helpt voor het behoud van soepele gewrichten. Kurkuma ondersteunt het in stand houden van soepele gewrichten.

Samenstelling

Emulgator (polysorbaat 80), rundergelatine, kokosolie, gemberextract (Zingiber officinale Rosc.) 11%, geleermiddel (glycerol), kurkumaextract (Curcuma Longa L.) 3.4%, ascorbinezuur, verdikkingsmiddel (bijenwas), anti-klontermiddel (siliciumdioxide), water, voedingszuur (citroenzuur).

Gebruik

1 softgel per dag. Eén inname tijdens of juist na de maaltijd met een groot glaswater (200ml). Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Osteoplus kuren kunnen gedurende het hele jaar herhaald worden.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart