text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Pranarôm Abrikozenkern Plantaardige Olie Bio 50ml

niet-contractuele foto

Bioproducten

De zoetste en meest veelzijdige olie. Garandeert een zachte huid en een stralende teint. Wordt door iedereen verdragen, zelfs baby's of gevoelige mensen. Bereidt de huid voor op de zon evengoed als voor de dagelijkse verzorging. Neutrale geur.
De zoetste en meest veelzijdige olie. Garandeert een zachte huid en een stralende teint. Wordt door iedereen verdragen, zelfs baby's of gevoelige mensen. Bereidt de huid voor op de zon evengoed als voor de dagelijkse ...Verder lezen
€12,05 -18% *
Onze prijs €9,88
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranarôm Abrikozenkern Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
Merk Pranarôm
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3246576

Meer details

Volledige beschrijving:

Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby's of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.

Samenstelling

Persing van de kern van de abrikozenpit Twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Provitamine A (dat is het bètacaroteen dat u er stralend doet uitzien). Vitamine E en fytosterolen: goede antioxidanten.

Gebruik

Tips & advies: Melkkorstjes: Wrijf elk korstje met behulp van een wattenstaafje of een kleine spons overvloedig in met abrikozenpit PO. Laat gedurende 30 minuten inwerken alvorens voorzichtig met de vingertoppen elke korst los te maken. Gebruik hierbij niet uw nagels en krab er niet aan.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Voedt en herstelt de huid. Verzacht de huid zonder vetgevoel.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart