text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Apotheken blijven open | Zelfstesten beschikbaar in de apotheek | Engagementen

Vismed Gel Oogbevochtiging 0,3% 20 Unidosis x 0,45ml

Photo non contractuelle

Oculaire droogte

Voor langdurige bevochtiging van de ogen in geval van droogheid, branderigheid, vermoeide ogen ten gevolge van bijvoorbeeld stof, rook, klimaatregeling, gebruik van lenzen. Voor hevige klachten. Bevat 0,3% hyaluronzuur. Zonder bewaarmiddelen.
Voor langdurige bevochtiging van de ogen in geval van droogheid, branderigheid, vermoeide ogen ten gevolge van bijvoorbeeld stof, rook, klimaatregeling, gebruik van lenzen. Voor hevige klachten. Bevat 0,3% hyaluronzuur. Zonder bewaarmiddelen.
De bijsluiter downloaden
€12,95 -5% *
Onze prijs €12,31
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Vismed Gel Oogbevochtiging 0,3% 20 Unidosis x 0,45ml
Leverancier TRB CHEMEDICA AG
Merk TRB Chemedica
Gamma Vismed
Herroeping Neen
CNK 2121234

Meer details

Volledige beschrijving:

Vismed ooggel bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen.

De speciale kenmerken van natriumhyaluronaat geven Vismed ® Gel zijn visco-elastische en waterbindende eigenschappen. Inderdaad, Vismed ® Gel vormt een stabiele film op het oogoppervlak. Deze film verdwijnt langzaam door het knipperen. Daarom combineert Vismed ® Gel een langdurige werking met een maximaal comfort.

Vismed ® Gel is door zijn unieke samenstelling zeer goed te verdragen. Tot slot is het zo dat Vismed ® Gel geen conserveringsmiddelen bevat.

Samenstelling

Ingrediënten Ooggel 0.3% 0.45ml

1 ml hypotone oplossing bevat 3 mg natriumhyaluronaat, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride en water voor injecties.

Gebruik

Gebruik van Ooggel 0.3% 0.45ml

Het dopje van de flacon losdraaien en de opening boven het oog houden. Lichtjes met de vingers drukken is voldoende om VISMED gel uit de flacon te laten druppelen. Indien niet anders is aanbevolen, naar behoefte 1-2 druppels VISMED gel in de conjunctivaal zak druppelen. Door het knipperen wordt de oplossing verspreid en vormt ze een transparante en langdurig aanwezige vloeibare film. VISMED gel kan tijdens het dragen van harde en zachte contactlenzen gebruikt worden.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart